KwadrantGroep

De KwadrantGroep heeft zich aangesloten als partner bij de Vrijwilligers Academie Fryslân.

“De KwadrantGroep kan niet zonder haar vrijwilligers. Zij zijn een belangrijke aanvulling op het werk van onze medewerkers. We hechten dan ook veel waarde aan onze vrijwilligers en zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers”.

Mede dankzij de vrijwilligers is de Kwadrantgroep in staat extra activiteiten, extra kwaliteit, maar vooral ook extra aandacht aan haar bewoners en cliënten te geven. Vrijwilligerswerk is waardevol en geeft veel voldoening. Je kunt echt iets betekenen voor de medemens op een hele directe manier. Een activiteit, een goed gesprek, een wandelingetje of een luisterend oor. Je taak als vrijwilliger is soms eenvoudig, maar wel ontzettend belangrijk. Je zorgt voor dat beetje extra aandacht en daarmee maak je het verschil!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg waarbij een kwalitatieve en kwantitatieve hogere inzet van vrijwilligers wordt gevraagd, past een samenwerking met de Vrijwilligers Academie Fryslân goed bij de doelstellingen van de KwadrantGroep. Samenwerken met en investeren in deskundigheid van vrijwilligers en mantelzorgers. 

kwadrantgroep_logokopie