Vrijwilligersbeurs 2016

Op de Vrijwilligersbeurs 2016 helpen we u op weg naar passend vrijwilligerswerk!

Vindt u ook dat vrijwilligerswerk leuk moet zijn en voldoening moet geven? Maar weet u niet wat er allemaal te doen is op het gebied van vrijwilligerswerk? Welke organisaties zijn op zoek naar vrijwilligers en welke van deze organisaties past het beste bij u? Bent u al vrijwilliger, maar bent u nieuwsgierig naar wat u er nog meer, voor uzelf en een ander, uit zou kunnen halen?

Tijdens de Vrijwilligersbeurs 2016 kunt u bij de stand van de Vrijwilligers Academie Fryslân een test doen om erachter te komen hoe uw ideale vrijwilligerswerk eruit ziet. Met de uitkomsten kunt u binnenlopen bij de workshop ‘Op weg naar passend vrijwilligerswerk.’ Hier geeft trainer Ramon, op basis van uw uitkomsten, tips om uw ideale vrijwilligerswerk te vinden.

Met deze tips kunt u op de beurs meteen aan de slag om contact te leggen met verschillende vrijwilligersorganisaties. Zo hopen we dat u na afloop van de beurs vrijwilligerswerk vindt dat u leuk vindt en dat voldoening geeft!

De Vrijwilligersbeurs 2016 vindt plaats op 1 november 2016 van 16.00 tot 18.00 uur in de Harmonie in Leeuwarden. Voor deze gelegenheid is een beurskrant uitgegeven die u hier kunt vinden: digitale-vrijwilligersbeurskrant-2016

Dit artikel delen via
EmailFacebookTwitterLinkedIn